Колега колко $ са тези полиуретенови тампони?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Горен носач :)
Collapse
X
-
Около 800лв.излиза за отпред и отзад всички втулки.Само отпред предполагам половината.Цифра си е иначе забравяш за каквито и да е скърцания,така ме уверяват колегите от Плевен като ходим по сбирките,но никой все още не е с такиваsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
голяма цифра ако ме питаш мен, нз, май предпочитам да си купя нови маркови, няма да казвам марките на които държа, да не правя реклама, сигорен съм с тях че ще заспят за повече от 40-50к км, което за мене си е две години каране, демек супер, щото вече по-това време ще съм с нова каруца сигорно, както и да е мерси за инфото колегаsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКолега колко $ са тези полиуретенови тампони?Last edited by Доко; d.m.y г., 19:52.
Comment
-
Вчера отново започна да скърца, интервенцията бе само за 10 дена, не става, ще се сменят носачите, нема да ги търпя...ако някой е решил да смазва ПО-ДОБРЕ НЕДЕЙТЕ, губене ан време е...нови тампони или носач и си готовsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеа задължително ли е да ги сложиш на нови носачи или може и на поскърцващите да се набият?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Да, ако го пръскаш само външно ясно е, че нищо не си направил.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Колега смъкнах го, обработих го както трябва, отвсякаде, и не скърца само 10 дена и сега гейм овър, нов носач ще слагам,решено е, така с мазане не става. гарантирам че го омазах качествено и навсякадеsigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеС какво го намаза?
Щом се е разскърцал значи е разбит.
И ква е тая смазка дет помага на износен тампон?sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
С графитна грес съм ги мазал моите и спряха да скърцат. И докато не ги смених не скърцаха. Смених ги понеже единия му се разби шарнира. Но нямах луфт в тампоните и втулките.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Графитна, дори медна паста използвах. Колега споко, темата е затова да разништим въпросът за тампоните на горните носачи, сега се чудя да сменя тампоните или нов носач да сложа. Притеснява ме това че е алуминиев носача, да не го прееба, а е марка трв и шарнира е мн читав за сега...
П.С.реших проблема, утре ще слагам нови горни носачи на фебиLast edited by rusiq86; d.m.y г., 17:55.sigpic
Comment
Comment